SUSHI SAKURA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 975 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi Sakura. Meer weten? Ontdek meer

3 mrt 2024 om 17:34 Ik bestel al jarenlang bij Sushi Sakura. Ze hebben echt bijzonder lekkere rolls en af en toe krijg je mooie verassingen van ze. Ik was nog nooit ontevreden. Vaak duurt het wat langer tot de bestelling er is maar deze keer waren ze sneller dan belooft
26 feb 2024 om 21:21 In een half uur bezorgd. Heerlijk gegeten.
23 feb 2024 om 23:33 1 uur en 40 min gewacht.
21 feb 2024 om 21:59 Estimated delivery 59 mins. Actual delivery nearly 2 hours (max option allowed 90 mins). Contacted when order was already 35 mins late (nearly 90 mins after ordering) to apologise for delay and offer free extra item. Quality high.
18 feb 2024 om 0:30 Delizioso
14 feb 2024 om 21:57 Echt heerlijke sushi!!!
13 feb 2024 om 20:55 Heerlijk en snel!
4 feb 2024 om 23:24 Zoals altijd is het eten heel erg lekker!! En heel erg bedankt voor de extra olliebolletje
4 feb 2024 om 21:51 One thing in the order was wrong and when I contacted them, I got the proper sushi right away! I was really happy :) Very good service! And super tasty sushi ♡
28 jan 2024 om 12:05 Altijd super !
17 jan 2024 om 10:54 Heerlijk gegeten! Super verse sushi en porties zijn ruim voldoende! Verschillende plekken geprobeerd, maar ik blijf hier terugkomen!